Geachte heer, mevrouw,

In december kwam ik met mw Waasdorp in gesprek over de eventuele voortzetting van haar praktijk, in eerste instantie met het idee om te associëren. Vanwege haar gezondheid bleek dit niet haalbaar. Het voelt als een contrast dat de gezondheid van mw Waasdorp voor mij een kans is om een lang gekoesterde wens om een eigen praktijk te hebben te vervullen.

In 1998 ben ik begonnen met de opleiding geneeskunde aan de VU. Hierna ben ik gaan werken op de spoedeisende hulp en heb ook de opleiding tot SEH-arts gevolgd in het LUMC. Hierdoor heb ik uitgebreide kennis van oa cardiologie, neurologie, chirurgie/ traumatologie en interne geneeskunde. Daarnaast beheers ik chirurgische en gynaecologische vaardigheden. Sinds 2015 ben ik werkzaam als huisarts, de eerste jaren als waarnemend huisarts en de laatste twee jaar als huisarts in Amsterdam Zuidoost.

In de afgelopen maanden ben ik op de achtergrond actief bij de praktijk. In deze periode is de wereld om ons heen erg veranderd. Het Corona (COVID-19) virus treft de samenleving op een ongekende manier. Ik kan me voorstellen dat het voor u vreemd overkomt dat juist op dat moment ook nog uw huisarts wisselt.
Graag wil ik daarom van deze gelegenheid gebruikmaken om u gerust te stellen. De dienstverlening die u van de praktijk gewend bent zal, als de Corona epidemie eenmaal achter ons ligt,  blijven zoals u gewend bent. Tot die tijd richt het gezondheidscentrum Marne, en ook mijn praktijk, zich op de essentiële zorg rondom de epidemie en kritische zorg.

Zodra we onze normale routine hervatten maak ik graag persoonlijk met kennis met u.

Met vriendelijke groet,

Carlijn Zwaag-Pijls