GC marne logo

Afscheid Mw. Waasdorp

Geachte patiënt,

Helaas moet ik u mededelen dat ik vanwege gezondheidsredenen per 1 april 2020 mijn huisartsenpraktijk zal overdragen aan Mw Zwaag-Pijls.
Mijn gezondheid laat het helaas niet toe om nog langer uw huisarts te kunnen zijn.

Ik kijk terug op vele mooie jaren waarin u uw gezondheid aan mij hebt toevertrouwd, waarvoor ik u dankbaar ben. Ik kan oprecht zeggen dat ik genoten heb van het fijne contact met u als patiënt. Dit contact met u ga ik ontzettend missen!
Ook wil ik u graag bedanken voor de vele lieve reacties die ik van u ontvangen heb nav mijn ziekte, dit heeft me echt geholpen een moeilijke tijd door te komen en dit blijft mij en mijn gezin veel steun geven!

Voorlopig blijf ik wel op de achtergrond werkzaamheden voor de praktijk doen, dus wellicht zult u mij in de wandelgangen nog eens tegenkomen.

Graag had ik persoonlijk afscheid van u willen nemen, echter ivm de Corona epidemie is dit helaas de komende tijd niet mogelijk.

Ook Mw Buurman en Mw Verhoef nemen per 1 april afscheid van onze praktijk, Mw Buurman heeft een nieuwe werkplek in Amsterdam en Mw Verhoef is dan afgestudeerd als huisarts en zal in Bergen gaan werken.

Ik ben blij dat ik mijn praktijk over kan dragen aan een fijne huisarts, Mw Zwaag-Pijls. Ik vertrouw erop dat uw gezondheid in goede handen is bij haar. Zij zal de komende tijd samenwerken met Mw Seegers, huisarts.

Ik wens u allen veel gezondheid en wijsheid toe, nu in deze nare tijd van Corona en daarna!

Met vriendelijke groet,

Caroline Waasdorp